Onze blog

Onze Blog

24-03-2020 |
Blog,  |
tandartsVanGorp

Met de aangescherpte maatregelen die het kabinet gisteravond heeft afgekondigd, is de bestrijding van het coronavirus in een nieuwe fase gekomen. Een fase die ook van ons vraagt om te doen wat we kunnen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. En daarmee gehoor te geven aan de indringende oproep van het kabinet om ouderen en kwetsbaren te beschermen en te voorkomen dat ons zorgsysteem overbelast raakt.

Dit betekent dat wij nogmaals het dringende advies hebben gekregen om alleen spoedklachten te behandelen en de praktijk vooralsnog gesloten te houden voor reguliere behandelingen. Ook de INSPECTIE GEZONDHEIDSZORG vindt het belangrijk dat deze tijdelijke beroepsnorm, die ook namens de beroepsverenigingen tot stand is gekomen, door ons wordt gevolgd.

Lees de rest van het artikel >>

Bron: tandartsVanGorp
Publicatiedatum:24-03-2020

Lees verder
19-03-2020 |
Blog,  |
tandartsVanGorp

De mondzorgkoepels KNMT, ANT, NVM en ONT adviseren hun leden om met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval tot 6 april 2020 de reguliere tandheelkundige zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-coronapatiënten.

Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen.

Lees verder
15-03-2020 |
Blog,  |
tandartsVanGorp

De ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus zijn in een volgende, urgente fase gekomen. Tot op heden heeft de praktijk de adviezen van het RIVM gevolgd en u daarover geïnformeerd via onze website en "social media". Inmiddels is de situatie dusdanig dat wij als praktijk daar gemotiveerd van gaan afwijken.

Lees verder
25-02-2020 |
Blog,  |
tandartsVanGorp

Tandartspraktijk van Gorp bestaat uit tandartsen, assistentes en een mondhygiëniste. Zij zijn niet alleen kundig in hun vak, maar vormen samen ook een hecht team. In een reeks van interviews voelen we de medewerkers van de tandartspraktijk aan de tand over hun functie, specialisme en leren we ze buiten de praktijk kennen. Maak kennis met Tandarts Reinders.

Lees verder
03-02-2020 |
Blog,  |
tandartsVanGorp

Een gezonde en frisse mond vraagt om onderhoud en aandacht. Een halfjaarlijkse controle bij de tandarts en een bezoek aan de mondhygiëniste zijn nodig om je mond gezond te houden. Maar ook in het dagelijks leven kun je jezelf gewoontes aanleren die bijdragen aan een goede mondgezondheid. Wij zetten een aantal handige tips op een rij.

Lees verder
<< <
Pagina 1 van 2
 > >>