Onze praktijk

Onze tandartsenpraktijk

Onze praktijk

Onze tandartsenpraktijk is een groepspraktijk met twee mannelijke en twee vrouwelijke tandartsen. Bovendien hebben wij een mondhygiënist en vijf preventie-assistenten beschikbaar.

Wij verzorgen stage-plaatsen voor tandarts-assistenten in opleiding van het ROC-Tilburg en ROC-den Bosch.

Daarnaast verlenen wij één dag per week een stage-plaats aan tandartsen in opleiding van de Radboud Universiteit Nijmegen. Deze studenten tandheelkunde doorlopen deze stage-periode enkele maanden voor hun afstuderen als tandarts.

Geen nummer maar mens

Onze praktijk is een volledig zelfstandige praktijk, wij zijn geen onderdeel van een commerciële kliniek of instelling. Als zodanig zijn wij een van de laatste zelfstandige grotere tandartsenpraktijk in deze regio. U bent geen nummer maar wordt als patiënt gekend!!

Een vaste tandarts

Wij werken volgens het principe dat u als patiënt en als gezin altijd één vaste tandarts heeft die u halfjaarlijks kunt bezoeken. Uw tandarts is in eerste instantie uw zorgverlener. Wij werken met hulpkrachten maar altijd onder toezicht van en na instructie en opdracht door uw tandarts. De hulpkrachten (preventie-assistenten/tandarts-assistenten) zijn bijvoorbeeld nooit verantwoordelijk voor de halfjaarlijkse controle en de eventueel daaruit voortvloeiende behandelplanning.
Wij vinden het als praktijk uitermate belangrijk dat de tandarts uw centrale zorgverlener is.