Inschrijven

Inschrijven


 
 

Adresgegevens
Indien u de eerste keer de praktijk bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspasje mee.
 

U kunt zich ten alle tijden inschrijven. Wilt u ook meteen een afspraak? Dan kun u deze het beste een week van te voren maken. Voor een afspraak met tandarts van Gorp kunt u het beste rekening houden met een wachttijd van vier weken. U kunt als u zichzelf of uw gezin zich wilt inschrijven een voorkeur aangeven voor een van de vier tandartsen (RCM.v.Gorp, ECG.Lemmens, mw.GWJ.Reinders-Cornet en mw.L.Boen). Wij maken vervolgens zo snel als mogelijk een afspraak met u.

Wij schrijven patiënten in als zij periodiek voor controle naar de praktijk willen komen. Wij maken deze afspraken voor periodieke controle telkenmale direct na het bezoek voor de halfjaarlijkse controle. Wij leggen dan direct na overleg met u in onze agenda de nieuwe afspraken vast. Deze regel geldt uiteraard niet voor patiënten met een volledige prothese (kunstgebit).

Door het linker formulier in te vullen kunt u uw gegevens doorgeven aan de praktijk. Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Gaarne vermelding onder "belangrijke gegevens" uw zakelijk en privé mailadres, uw huisarts en uw apotheek.