Gecontracteerde zorg via zorgverzekeraars

Bijna alle zorgverzekeraars verlagen volgend jaar (vanaf 01.01.2023) hun vergoedingen voor ongecontracteerde zorg. Gemiddeld daalt die van 75 naar 65 procent, aldus vergelijkingswebsite Independer. Volledige vergoeding van ongecontracteerde zorg ontvangen, wordt ook moeilijker: vijf van de elf restitutiepolissen – die alle kosten vergoeden – worden opgeheven op 1 januari 2023.

De praktijk van "TandartsenvanGorp" heeft er daarom voor gekozen om maximaal zorg te contracteren. Wij hebben contracten met de onderstaande zorgverzekeraars zodat u als verzekerde de maximale vergoeding ontvangt per gecontracteerde zorgverzekeraar.

  • Praktijk TandartsenvanGorp heeft de volledige zorg gecontracteerd voor zorgverzekeraar VGZ en de labels van VGZ: (VGZ/VGZbewuzt/UnitedConsumers/Univé Zorg/Zekur/UMC Zorgverzekering/IZA/De IZZ Zorgverzekering/Zorgzaam Defensie) door VGZ.
  • Praktijk TandartsenvanGorp heeft de volledige zorg gecontracteerd voor zorgverzekeraar CZ-Groep en de labels van de CZ-Groep: (CZ-Zorgverzekering/Just/ OHRA en Nationale Nederlanden Zorgverzekeringen/Zorgverzekeringen van de Delta Lloyd Groep).
  • Praktijk TandartsenvanGorp heeft de volledige zorg gecontracteerd voor zorgverzekeraar MENZIS en haar labels: (Menzis/Anderzorg/Hema/VinkVink).

Meer uitleg over wat "ongecontracteerde zorg" betekent vind u op zorgwijzer.nl niet-gecontracteerde zorg

Meer lezen over verzekeraars en ongecontracteerde zorg voor 2023 op skipr verzekeraars maken ongecontracteerde zorg duurder