Parkeren dicht bij onze praktijk

Onze praktijk ligt aan de Schouwburgring in het centrum van de stad Tilburg. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en er zijn diverse parkeergelegenheden. Op de Schouwburgring geldt éénrichtingsverkeer en aan de zijde van de praktijk is een laad- en losplaats voor zeer kort parkeren. U mag, als u moeilijk ter been bent, met de auto rijden tot aan de voordeur van de praktijk. U kunt daar worden afgezet en vervolgens de auto laten plaatsen op de parkeerplaatsen aan de overzijde van de straat.

Recht tegenover de praktijk

Recht tegenover de praktijk is parkeergelegenheid voor kort parkeren. Hier bevindt zich de Ekoplaza en er is over het algemeen voldoende plaats. Het is betaald parkeren en de parkeertijd bedraagt hier maximaal één uur. Op Prettig Parkeren Tilburg is een duidelijk overzicht te vinden van de diverse parkeerzones in en om de praktijk.

Schouwburgring gezien vanaf Korvelseweg

Hier ziet u de Schouwburgring vanaf de Korvelseweg met het verkeer mee. Komt u uit het zuiden van Tilburg dan kunt u van de Korvelseweg de Schouwburgring opdraaien en recht tegenover de praktijk parkeren zoals te zien op deze foto.

Parkeren aan de Lange Schijfstraat

Dit is het uitzicht op de Lange Schijfstraat, met de rijrichting mee, komende vanaf de Bredaseweg. U komt over de Bredaseweg als u de praktijk vanuit het westen nadert. Direct na de stoplichten van de aansluiting van de Noordhoekring, vlak vóór de praktijk, slaat u rechtsaf (voor het café op de hoek). U bent dan direct in de Lange Schijfstraat, waar u betaald kunt parkeren. Let wel, in deze straat geldt éénrichtingsverkeer, u kunt er dus alleen vanuit de aangegeven richting in rijden.

Parkeergarage Louis Bouwmeesterplein

Om in deze parkeergarage te komen, draait u vanaf de Schouwburgring het Louis Bouwmeesterplein op (op deze plaats een straat tussen de schouwburg en een winkel-blok). Deze komt na enkele meters uit op een grote pakeerplaats, waarop zich ook de ingang van een parkeergarage bevindt (onder het blauwe bord op de foto). Nadere informatie omtrent deze parkeergarage is vindt u hier.

Om deze plek vanuit het westen te bereiken, neemt u aan het eind van de Bredaseweg de Lange Schijfstraat (zie ook hierboven). Op de T-kruising aan het eind slaat u linksaf (Zomerstraat). U passeert een fontijn aan de rechterkant en slaat daar rechtsaf. Na ongeveer 50 meter bent u ter plekke.