Openbaar vervoer dichtbij onze praktijk

Onze praktijk ligt in het centrum van Tilburg en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De ligging is zeer gunstig voor diverse buslijnen en dichtbij de praktijk zijn drie haltes gelegen. De praktijk ligt op 800 meter van het centraal station Tilburg, te voet is dit 10 minuten lopen.

Bushalte Lange Schijfstraat

Deze bushalte ligt direct om de hoek van de praktijk. Om de praktijk te bereiken, loopt u vanaf de bushalte met de richting mee, waarin de foto is genomen. Op het eind van de straat bij de stoplichten slaat u rechtsaf, en komt slechts enkele meters daarna bij de praktijk. Lijn 8 stopt bij deze halte. Voor meer informatie en bustijden kijk bij 9292 bushalte Lange Schijfstraat

 

Bushalte Noordhoekring

Om de praktijk te bereiken, loop u vanaf de bushalte met de richting mee, waarin de foto is genomen (langs de flats die u rechts op de foto ziet). U komt dan bij de stoplichten op de Schouwburgring waar u kunt oversteken. Na enkele meters komt u bij de praktijk. Diverse buslijnen stoppen bij bushalte Noordhoekring, bekijk actuele bustijden op 9292 bushalte Noordhoekring.

Bushalte Bredaseweg

Om de praktijk te bereiken, loop u vanaf de bushalte met de richting mee, waarin de foto is genomen. De Bredaseweg gaat rechtstreeks over in de Schouwburgring, u hoeft dus enkel rechtdoor te lopen. Na het passeren van de grote kruising met stoplichten en de ingang van de Lange Schijfstraat komt u bij de praktijk. Buslijn 7 stopt bij bushalte Bredaseweg, voor actuele bustijden kijk op 9292 bushalte Bredaseweg.

Centraal Station Tilburg

De praktijk ligt op 800 meter van het centraal station Tilburg in het centrum. Op de foto ziet u de zuid zijde van het station. Om bij de praktijk te komen is het belangrijk de zuid zijde van het station te kiezen (zie ook volgende foto met stations klok). Actuele aankomst en vertrektijden vind u op 9292 station Tilburg of plan uw reis met NS.

Route beschrijving vanaf het station

Recht tegenover het station is de stationsstraat, deze gaat u in. De stationsstraat loopt, met een flauwe bocht naar links, over in de tuinstraat. Na honderd meter slaat u af het Vincentiuspad in. Na honderd meter over het Vincentiuspad gelopen te hebben gaat u naar links de Schoolstraat in. Na nog eens honderd meter komt u uit bij de stoplichten van de Schouwburgring. U steekt over en gaat rechts langs de Schouwburgring verder. Na enkele meters komt u bij de praktijk. Meer details vindt u op Google Maps.