Contact

Contact formulier 

Route

Onze praktijk is in het centrum van de stad Tilburg gelegen.
Er is altijd parkeerruimte direct voor de praktijk beschikbaar. Het betreft hier betaald parkeren (vergeet uw parkeermunten niet). De parkeertijd is maximaal één uur. Let u op dat u uw auto niet plaatst op de taxi-standplaats.

Voor de praktijk is een laad- en losplaats voor zeer kort parkeren. U mag, als u moeilijk ter been bent, met de auto rijden tot aan de voordeur van de praktijk. U kunt daar worden afgezet en vervolgens de auto laten plaatsen op de parkeerplaatsen aan de overzijde van de straat.

Op 100 meter afstand is een parkeergarage waar u uw auto permanent bewaakt kunt stallen (Parkeergarage Louis Bouwmeesterplein)voor lang parkeren. Uw parkeertijd is daar uiteraard onbeperkt.

 Lees meer

Adres

Schouwburgring 186
5038TM Tilburg
Tel:(013) 5425242
E-mail:info@tandartsenvangorp.nl

Onze praktijk ligt in het centrum van Tilburg. Meer weten over onze mooie binnenstad? Kijk dan ook eens op CentrumTilburg.com.

Vul hier de COVID-19 Vragenlijstformulier in indien u een afspraak wilt maken bij onze praktijk.

Openbaar vervoer

Onze praktijk ligt op 10 minuten lopen van het NS Station van Tilburg. Er ligt een busstation net om de hoek op de Lange Schijfstraat, eentje aan de Noordhoekring 100m verderop en eentje aan de Bredaseweg.

Lees meer